menukaart
Op onze Menukaart vind je de prachtigste producten van Nederlandse bodem. Wij koken volgens de principes van Dutch Cuisine , dat betekent dat er lokaal wordt ingekocht, rekening houdend met ieder seizoen en koken volgens 80/20 principe! Groenten heeft bij ons de hoofdrol (80%) en vlees of vis is bijzaak (20%).We doen dit met smaak, gezond en verantwoord. Daarbij draait het bij ons om aandacht, creativiteit en liefde voor het product!
Op onze menukaart vind je regionale seizoensproducten. Heerlijke vlees, vis en vegetarische gerechten met een moderne twist.
Eten zoals eten bedoeld is, en dat voor een eerlijke prijs. Dat is waar we voor staan!
Geopend zondag t/m dinsdag van 10.00 tot 14.00 en woensdag t/m zaterdag vanaf 10.00 tot 21.00. Laatste tafel aanname 19.00!
Lunch vanaf 12.30!
Diner vanaf 17.00!
Wij hebben een geregeld wisselende Menukaart.
voorgerechten
broodplankje € 3.50 p.p.
Tapenade – brood – olijven
burrata € 12.50
vijgen – stoofpeer – sinaasappelrasp
Crispy Chicken € 9.95
kip – panko – chilisaus
Garnalencocktail € 13.00
avocado – cocktailsaus – salade
hoofdgerechten
magreet burger (ook vega) € 17.50
runderburger (200 gr) – geroosterde bun – garnituur – friet
Gepofte knolselderij € 19.50
paddenstoelen – paprikacreme – tijm
ribroast € 21.50
zuurkool – krieltjes – jus
Biefstuk spies € 23.50
groenten – puree – chimmichurri
inktvistube € 21.50
zalmmousse – risotto – zeekraal – saffraanschuim
Fish & Chips € 15.00
gebakken vis – friet – salade – saus
Verrassings menu € 32.50
Drie gangen menu van de Chef
Bijgerechten
puntzak friet – mayonaise € 3.00
puntzak zoete aardappel friet – mayonaise € 3.50
salade € 2.50
extra groenten € 3.00
nagerechten
kaasplankje € 8.50
3 soorten kaas – chutney – dessertwijn
huisgemaakte cheesecake € 7.50
Parfait € 7.50
boerenjongens
dessert van de chef € 8.00
diverse zoetigheden – slagroom
Voor bij de Borrel
Borrelplank 2 pers. € 12.50
Broodplankje p.p. € 3.50
Kaasplank € 7.95
Bitterballen p.p. € 5.50
Nootjes p.p. € 2.00
olijven € 3.00