Op onze menukaart vind je de prachtigste producten van Nederlandse bodem. Wij koken volgens de principes van Dutch Cuisine , dat betekent dat er lokaal wordt ingekocht, rekening houdend met ieder seizoen en koken volgens 80/20 principe! Groenten heeft bij ons de hoofdrol (80%) en vlees of vis is bijzaak (20%).We doen dit met smaak, gezond en verantwoord. Daarbij draait het bij ons om aandacht, creativiteit en liefde voor het product!

               Op onze menukaart vind je regionale seizoensproducten. Heerlijke vlees, vis en vegetarische gerechten met een moderne twist.
Eten zoals eten bedoeld is, en dat voor een eerlijke prijs. Dat is waar we voor staan!

MaGreet staat voor kwaliteit en presenteert deze in de Hanzestad Kampen.

Wij hebben een wekelijks wisselende Menukaart.

 

Voor het Diner nemen wij van 17.00 tot 20.00 reserveringen aan.

Voorgerechten

Hollandse garnalen-komkommer-groene asperges-hollandaise

Groene salade-radijs-doperwt-rucola-groene asperges

Charentais meloen-Coburger ham

 8,95

 8,95

 8,95

Hoofdgerechten

Joviander tomahawk-gratin-groenten

Kogelbiefstuk-groenten-friet-salade-mayonaise

Ravioli-zongedroogde tomaat-rucola-parmezaan

Roodbaarsfilet-kriel-courgette-tomaat-bimi

Gebakken bloemkool-paprika-puree-postelein

Scholfilet-kappertjes-spinazie-citroen-gele biet risotto

Burenhap

*Schuif op woensdag t/m vrijdag gezellig aan voor onze “Burenhap”.
Ideaal voor als je lekker wilt eten zonder uitgebreid te tafelen!

Uw karaf kraanwater met munt, kost bij ons 1,-. Dit doneren wij aan “Waterforlive”

 

18,50

19,95

17,-

18,50

17,00

18,50

10,-

 

Nagerechten

Witte chocolademousse-advocaat

Warm appeltaartje-kaneel ijs-geslagen room

Kaasplankje-vijgen compote-glaasje Moscatel

 

 7,-

 7,-

 7,95