Op onze menukaart vind je de prachtigste producten van Nederlandse bodem. Wij koken volgens de principes van Dutch Cuisine , dat betekent dat er lokaal wordt ingekocht, rekening houdend met ieder seizoen en koken volgens 80/20 principe! Groenten heeft bij ons de hoofdrol (80%) en vlees of vis is bijzaak (20%).We doen dit met smaak, gezond en verantwoord. Daarbij draait het bij ons om aandacht, creativiteit en liefde voor het product!

               Op onze menukaart vind je regionale seizoensproducten. Heerlijke vlees, vis en vegetarische gerechten met een moderne twist.
Eten zoals eten bedoeld is, en dat voor een eerlijke prijs. Dat is waar we voor staan!

MaGreet staat voor kwaliteit en presenteert deze in de Hanzestad Kampen.

Wij hebben een wekelijks wisselende Menukaart.

 

Voor het Diner nemen wij van 17.00 tot 20.00 reserveringen aan.

Week 29 - 21 t/m 24 juli

Voorgerechten

Carpaccio – Parmezaan – rucola   8,95

Haring – appel – komkommer – zure room  8,95

Ravioli – spinazie – room – Parmezaan  8,95

 

Hoofdgerechten

Pokebowl tonijn  18,50

Kogelbiefstuk – groenten – friet – salade – mayonaise  19,95

Gefrituurd ei – bospaddestoelen – risotto – groenten  17,-

Bouillabaisse – venkel – zeekraal – brood  17,-

Pokebowl vegetarisch  17,-

Boederijeend – postelein – kriel – groenten – 18,50

Burenhap  10,-

*Schuif op woensdag t/m vrijdag gezellig aan voor onze “Burenhap”.
Ideaal voor als je lekker wilt eten zonder uitgebreid te tafelen!

Uw karaf kraanwater met munt, kost bij ons 1,-. Dit doneren wij aan “Waterforlive”

 

Nagerechten

Petit grand dessert – cheesecake – muffin – longeur – ijs  7,-

Limoncello tiramisu  7,-

Kaasplankje – compote – glaasje Moscatel  7,95