dinerkaart
Op onze Menukaart vind je de prachtigste producten van Nederlandse bodem. Wij kopen lokaal in, rekening houdend met ieder seizoen en koken volgens 80/20 principe! Groenten heeft bij ons de hoofdrol (80%) en vlees of vis is bijzaak (20%).We doen dit met smaak, gezond en verantwoord. Daarbij draait het bij ons om aandacht, creativiteit en liefde voor het product!
Op onze menukaart vind je regionale seizoensproducten. Heerlijke vlees, vis en vegetarische gerechten met een moderne twist.
Eten zoals eten bedoeld is, en dat voor een eerlijke prijs. Dat is waar we voor staan!
Geopend zondag t/m dinsdag van 10.00 tot 14.00 en woensdag t/m zaterdag vanaf 10.00 tot 21.00. Laatste tafel aanname 19.00!
Lunch vanaf 12.30!
Diner vanaf 17.00!
Wij hebben een geregeld wisselende Dinerkaart.
voorgerechten
Tartaar van rund €13.75
Relish, picallillymayo, kwarteleitje, rucola
puntpaprika soep €9.75
Chorizo, knoflookbrood, room
Linguine €14.50
Lintpasta, gebakken gamba, kreeftensaus, knoflook, basilicum
Burrata €9.75
Tomaat, rucola, karnemelk, basilicumolie, rode peper
hoofdgerechten
Zeewolf € 24.50
Romesco saus, tomaat, paprika, knoflook, amandelen
Rode mul €24.00
Zeekraal, citroenroom, mosselen
Kalfsentrecote €26.50
Mosterddragonsaus, parmezaan
merlan pepe crema €26.50
Ierse biefstuk, room, cognac, champignons, grove peper
Orzo (v) €20.00
Pesto, room, venkel, tomaat, boontjes, oesterzwam, oude Beemsterkaas
Tandoori (V) €20.00
Wilde rijst, pappadum
Bijgerechten
Patat €4.00
Zoete patat €4.50
Salade €3.50
Extra groenten €6.00
Mayonaise/ketchup €0.50
nagerechten
HAZELNOOT €7.50
Hazelnoot roomijs, karamelsaus, fudge, slagroom
VEEL MANGO €7.50
Mango, mangosorbetijs, mangolikeur, eiwitschuim
Bella vanilla € 7.50
Vanille roomijs, ciaccolato nero crema, gianduia crema, slagroom
Voor bij de Borrel
Borrelplank 2 pers. € 12.50
Broodplankje p.p. € 3.50
Kaasplank € 7.95
Bitterballen p.p. € 5.50
Nootjes p.p. € 2.00
olijven € 3.00