dinerkaart

Op onze Menukaart vind je de prachtigste producten van Nederlandse bodem. Wij kopen lokaal in, rekening houdend met ieder seizoen en koken volgens 80/20 principe! Groenten heeft bij ons de hoofdrol (80%) en vlees of vis is bijzaak (20%).We doen dit met smaak, gezond en verantwoord. Daarbij draait het bij ons om aandacht, creativiteit en liefde voor het product!

               Op onze menukaart vind je regionale seizoensproducten. Heerlijke vlees, vis en vegetarische gerechten met een moderne twist.
Eten zoals eten bedoeld is, en dat voor een eerlijke prijs. Dat is waar we voor staan!

Geopend zondag t/m dinsdag van 10.00 tot 14.00 en  woensdag t/m zaterdag vanaf 10.00 tot 21.00. Laatste tafel aanname 19.00!

Lunch vanaf 12.30!
Diner vanaf 17.00!

Wij hebben een geregeld wisselende Dinerkaart.

voorgerechten

Carpaccio & oss € 12.50 , Menukaart

Iers rundvlees & ossenworst – blauwschimmelkaas – rucola – basilicummayo – kwarteleitje

Langoustine “thee” € 9.75, Menukaart, Menukaart, Menukaart

Fluweelzachte bisque – garnaaltjes – coquille

Gebrande zalm € 12.50, Menukaart, Menukaart

A la minute gebrande zalmfilet – gepocheerd eitje – basilicumolie 

Pastinaaksoep (V) € 7.00, Menukaart

Rucola – vandouvanolie – croutons

 

hoofdgerechten

snoekbaars € 23.50, Menukaart, Menukaart, Menukaart

Afgelakt met appelstroop – katenspek – mosterdsaus

Zeebaars € 23.50, Menukaart, Menukaart

Pannade – chorizosaus – kappertjes – olijven – tomaatjes

Eend & gamba € 24.00, Menukaart, Menukaart, Menukaart

Hollandse eendenborst – grote gamba – pesto – limoensaus

merlansteak€ 23.50, Menukaart

  Ierse biefstuk – romige Roquefortsaus

Aioli (V) € 20.00, Menukaart, Menukaart

Linguine – room – basilicum – tomaatjes – knoflook – rucola – parmezaan

walnootgratin (V) € 20.00, Menukaart, Menukaart

Roerbakgroenten – paddenstoeltjes – zongedroogde tomaatjes – walnootkaas

 

Bijgerechten

puntzak friet – mayonaise €4.00
puntzak zoete aardappel friet – mayonaise € 4.50
salade € 2.50
extra groenten € 3.50
Mayonaise/ketchup€ 0.50

 

nagerechten

 

Peer € 7.50, Menukaart, Menukaart

Gepocheerde peer – vanilleroomijs – chocoladesaus – slagroom – glaasje poire williams

Appeltaartje € 7.50, Menukaart, Menukaart

Warm roomboter appeltaartje – vanilleroomijs – slagroom

Soesjes berg € 7.50, Menukaart, Menukaart

Caramel roomijs – caramelsaus – slagroom – fudge

 

Voor bij de Borrel

Borrelplank 2 pers.  € 12.50
Broodplankje p.p.  € 3.50
Kaasplank  € 7.95
Bitterballen p.p.  € 5.50
Nootjes p.p.  € 2.00
olijven € 3.00

 

Onze lunchkaart
, Menukaart
, Menukaart
, Menukaart
, Menukaart
, Menukaart
, Menukaart
, Menukaart
, Menukaart
, Menukaart
, Menukaart
, Menukaart
, Menukaart
, Menukaart
, Menukaart
, Menukaart
, Menukaart
, Menukaart